Onlinegrafológia

Megrendelés

Az egyes megrendelhető szolgáltatásokról bővebb információt a szolgáltatás oldalán találsz.

Megrendelés
Általános információk: A megrendelés után a megrendelt szolgáltatásról elektronikus számla készül 8 napos fizetési határidővel, melyet e-mailben küldök meg. A szolgáltatás megkezdésével kapcsolatos egyéb információkat (írásminta, tájékoztató, stb.) is e-mailben küldöm meg. A számla kiegyenlítése után kezdhető meg a szolgáltatás igénybe vétele. Kérlek tartsd be a fizetési határidőt, a 8 napos határidő letelte után kiegyenlítés hiányában a megrendelés törlésre kerül.
Harmonikus csomagok tartalma: 30 perc konzultáció (értéke 4000 Ft), 3 óra elemzés (értéke 15000 Ft), 1 óra konzultáció (értéke 8000 Ft) az elemzés eredményéről. Személyiségelemzés tartalma a rád szabott szempontok szerint: 30 perc konzultáció (értéke 4000 Ft), 3 óra elemzés (értéke 15000 Ft), 1 óra konzultáció (értéke 8000 Ft) az elemzés eredményéről. Iránytű konzultáció 50 perces fenntartó konzultáció, ha további támogatást szeretnél.
A szolgáltatás teljesítése a megrendelt szolgáltatás díjának kiegyenlítése után kezdődik meg.
Minden a megrendelésben, vagy a szolgáltatás leírását tartalmazó oldalon nem szabályozott kérdésekben az Általános Szolgáltatási Feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak az irányadók.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírleveleimre az értékes tanácsokért!

Megígérjük, hogy soha nem érkezik szemét. További információért olvasd el az Adatvédelmi szabályzatot.