Onlinegrafológia

Üdvözöllek, Stettner Edina vagyok

kisgyermekes anyuka. Hivatásomat pedig a grafológiában találtam meg,

mellyel könnyebben egyensúlyozok a családom és a munkám között.

Megtaláltam a helyem, egy olyan hivatást, ahol folyamatos önképzéssel egyre több területen, egyre mélyrehatóbban tudok segíteni másoknak.

Mióta családom van, rájöttem, rettentő nehéz úgy boldogulni, hogy a családommal töltött idő ne sérüljön. Elindultam hát az énkeresés rögös útján. Elvégeztem néhány képzést, tanfolyamot, hátha rábukkanok az álomhivatásomra. Sajnos ez kevésnek bizonyult, még mindig nem éreztem magam a helyemen. Szembejött velem egy lehetőség, és részt vettem egy grafológiai pályakorrekciós tanácsadáson, mely meglepő eredménnyel zárult. Tudatosult bennem, mit is várok az álomhivatásomtól: emberekkel szeretnék foglalkozni, valamilyen módon segíteni nekik, miközben kiépíthetek egy olyan független életet, melyben egyensúlyba kerülhet a családi életem és a karrierem is. Ezért úgy döntöttem, belevágok, hogy a tanácsadáson megtapasztalt saját élményeimet másoknak is átadhassam, ezzel kiutat mutatva a hosszú, tanácstalan énkeresésből.
Végre úgy érzem, megtaláltam a helyem, egy olyan hivatást, ahol folyamatos önképzéssel egyre több területen, egyre mélyrehatóbban tudok segíteni másoknak, sokszor saját tapasztalásokon végig vezetve, hogy hasonló boldogságban élhessék az életüket, mint ahogy azt nekem is sikerült elérnem az önismeretemmel.

Ha felkeltettem érdeklődésed, nézd meg elérhető szolgáltatásaimat, és egyeztessük a részleteket!

 

Várlak szeretettel!

 

 

Válassz aktuális szolgáltatásaim közül:

freedom, woman, sunset-6564507.jpg
Én a harmonikus NŐ - elemzés

Miután anyává váltál elvesztetted a női énedet, lelkedet, beállítottságod? Azt gondolod, hogy nem érdemelsz meg dolgokat, mert mindennél fontosabb a gyermeked? Lelkiismeret furdalás gyötör mert az önmagad boldogságára szánt időt sajnálod magadtól?  Szeretnéd megtalálni önmagad NŐI énjéhez vezető utat, akkor  segítségedre lehet az írásképed alapján készített “Én a harmonikus NŐ elemzésem.  a

mom, daughter, family-4211827.jpg
Én a harmonikus ANYA - elemzés

Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy lehetnél jobb is anyaként? Nem találod a megoldást arra, hogy hogyan tehetnéd mindezt? Szeretnél közelebb kerülni gyermekedhez/ gyermekeidhez? 
Szeretnéd, ha időtök nagy része nem a negatív dolgokra menne el (Vitatkozás, könyörgés, “hiszti” stb…) Szeretnéd a velük töltött időt tartalmasan kihasználni úgy, hogy te se érezd magad rosszul közben, mert nem tudod felszabadítani gátlásaidat játszás közben? 
Akkor, segítségedre lehet az írásképed alapján készített “Én a harmonikus ANYA” elemzésem. 

Background Image
Személyiségelemzés

Ha szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz, teljesebb képet kapni lelki beállítottságodról, másokhoz fűződő viszonyodról, megküzdési stratégiáidról, segítségedre lehet az írásképed alapján készített személyiségelemzésem.

 

Iránytű konzultáció

Amennyiben úgy gondolod, hogy szükséged van még a kapott grafológiai elemzésed további átbeszélésére, vagy ha úgy érzed, hogy beszélned kell az elötted álló akadályokról, vagy van olyan kérdésed, akár több is, melyet még fel kell tenned, akkor kérd Iránytű konzultációmat!

Courses Image
Kapcsolatelemzés

Hamarosan...

Background Image
Párkapcsolat-elemzés

Hamarosan...

Rajzelemzés

Hamarosan...

30 perces konzultáció

Amennyiben kérdéseid merülnek fel, hogy például mi is a grafológia, hogyan zajlik ez az egész nálam. Vagy még tanácstalan vagy, hogy melyik szolgáltatásomat válaszd, stb… Akkor kérd ingyenes 30 perces igényfelmérő konzultációmat. 
A konzultáció eredeti ára: 5.000 ft.